keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Miittikuvia :3

Joo tässä on kuvia sunnuntain miitistä, jossa olin. :) Kivoja ihmisiä ja ihania nukkeja! :3

Anteeksi en jaksa nimetä nukkeja ja omistajia kun en ole varma/tiedä kaikkien nimiä ja muutenkin. :'D Niin jääköön kaikki nimettömiksi. Ja minulla oli mukana vaan Himeka kun en viitsinyt ottaa kuin yhden ja Himeka on pienin ja helpoin kuljettaa ja nauttii uusimpana hetkellistä suosiota.

Aloitetaan vaikka ryhmäkuvasta. Joka kyllä otettiin vikana mutta kuiteski... Ja näiden joidenki laatu varsinki voi olla vähän... No joo, eiköhän kestetä.

Ryhmäkuva ~

028

029
Ihana naama ♥

042

047

049
Omg mun on pakko saada ne Hina ja Kana...

063
Tämä on ihana ♥

066
Näin Yeolumeja livenä, ihania <3

068

069
Himeka-et-toki-ole-jäinen

074

Joo siinä oli muutama kuva. :3 Oli mukava päivä, kiva oli tavata muita nukkeilioita. ;3 Ja kaikista nukeista ei nyt tosiaan ollu kuvia läheskään, anteeksi siitäkin. 'n___n

Joo hiihtoloma on nyt minulla ja pitää tehdä koulujuttuja... Eli mantsanesitelmä tulossa tiistaina, äikän yleisöön vaikuttava puhe keskiviikkona (hyvä ku en oo varma mistä pidän vielä kun mun piti alunperin pitää siitä, miten ihmisten ei pitäisi suhtautua erikoisiin harrastuksiin esimerkkinä nukkeilu, mutta en tiiä viitinkö pitää siitä kuitenkaan kun  siitä kirjotelmasta on uhkaavasti tulossa kilometrin kokoinen, kuten tästäkin sulkutekstistä kohta, joten lopetetaan hyvissä ajoin kiitos.) ja mantsankoe kanssa keskiviikkona, jee. Siihen kyllä aloitan varmaan vasta sunnuntaina lukemaan, kunhan opettelen kaikki Euroopan maat ja pääkaupungit nyt viikolla, kohta osaan jo, enää joku 5 epäselvää pääkaupunkia. :) (kuka muistaa ne zarglublöbit sieltä entisistä jugoslavian maista ja niiden läheisistä?) Joo ja nyt loppuu tämä erittäin kiinnostava selitys.

Eli pari seuraavaa viikkoa (+ tämäkin aika) tulevat olemaan hyvin kiireisiä, historiankoe kanssa lähestyy uhkaavasti. (mutta se onkin sitten yläasteen viimeinen hissankoe ;))

Ja nyt heippa. :D

ps. Himekan profiili on tullut jokin aika sitten, mutta muoksin sitä vielä kenties.

10 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia, ihana postaus & kiitos miitti seurasta c:

  VastaaPoista
 2. Oli ihana miitti! owo
  Kiitos seurasta :3 hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille kommenteista ja seurasta. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva miitti teillä vaikutti olleen! ...heh itse en tietty viitsinyt raahautua vaikka asun inhimillisen bussimatkan päässä Porvoosta enkä tehnyt sunnuntaina kirjaimellisesti yhtään mitään... (laiska mikä laiska. vaiko sittenkin laiska .____.)

  Ylipitkissä sulkeissa ei ole mitään vikaa! xD (varsinkaan kun niitä julmasti hyötykäytetään mantsan- ja muiden koulujutskien selostamiseen, äidinkielenesitelmien aiheiden syväluotaamiseen, yleiseen höpinään, itse en btw muista Euroopan maista kuin puolet + pääkaupungin nimeltä Pristina eikä niin mitään hajua missä se sijaitsee, ja ainiin piti sanomani: me täällä saimme ihan MATIKANOPETTAJALTA käskyn olla ajattelematta mitään koulujuttuja lomalla. Ja nämä sulkeet eivät olleet ylipitkät, enkä minä ikinä unohdu selittämään mitään)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja voi pyhä desu tätä laitetta kun ei ikinä voi lähettää kommenttia yhtenä kappaleena :P

   Poista
  2. :D Oisit nyt vaan tullut. ;) Kyllä mullakin oli bussimatkaa mutta bussissa on vaan kivaa! :''DD Ja Pristina on Kosovon pääkaupunki... hyvin tarpeellinen tieto siis, kun Kosovoa ei välttämättä edes tarvitse osata xP
   ps. joo oli kiva miitti. :D

   Poista
 5. Olis kyllä pitänyt :P

  (...mitäs tämä on olevinaan nykyään känny ei osaa enää kirjautua bloggeriin ja tulivat nuokin anona ihan pyh rakastan sitä joka keksi Nokian kännyt ja lenovon oikoluvun, noi kännyt se heittää mm kannuiks ja männyiks Dx)

  Kiitos Pristinasta voinkin päteä mantsan tuntikulustelussa ensi viikolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (eikä tuonkaan pitänyt yhtään olla vastaus edellisiin... ja siis tuo ano olen)

   Poista
  2. Juuh osasin kyllä ihan päätellä. :D Ja niin olisi. Mutta tuut sitten ainakin jos tulee joku helsinkimiitti eiks niin. :')

   Poista