torstai 13. maaliskuuta 2014

En halua sanoa "hei hei" keväälle...

Nyt olen taas ollut kiireinen ja laiska myöskin. Huomenna mulla on Nou Hätä!-koe, johon en tosin jaksa lukea... Muita kokeita ei tällä viikolla sitten olekaan ollut, eli tällä viikolla olen ollut laiska, mutta viime viikolla mulla oli oikeasti monta koetta ja viikonloppuna ripariviikonloppu. Mutta nytkin olen vieläkin laiska, koska tulee vain pari pikaräpsyä Suiseisekista parvekkeella ja Luciasta jotain randomia.


Suiseiseki Suiseiseki Suiseiseki
Hihi Suiseiseki on kastelukannu, sopivasti tuossa keskellä. :'D

Lucia - Pullip Romantic Alice Lucia - Pullip Romantic Alice

Nyyh, miksen ole kuvannut Luciaa kunnolla AIKOIHIN? Muutenkaan en ole koko sinä aikana, kun Luci on ollut täällä, kuvannut sitä kunnolla. D: Viimeisimmät kunnon kuvat Luciasta taitavat olla sieltä Teneriffalta, no se nyt olikin vähän isompi kuvausreissu, mutta silti, siitä on yli kaksi kuukautta. Tänä viikonloppuna pidetään kavereiden kanssa leffamaraton (about 20 tuntia leffaa putkeen, tarkoituksena kattoa siis kaikki Harry Potterit, sitä en ole muuten tainnutkaan vielä sanoa täällä, että olen iso HP-fani. :>). Ja ensi viikon torstaina sitten mummille ja papalle (joo "lintsaan" perjantain >:D) joten eiköhän Lucia sitten sinne.

Ilma on ollut tosi keväinen tällä viikolla, tooooivooooon etteeeeeei tule enää pakkasta ja lunta! AInoa vaan mikä jäi harmittamaan, ettei Luciasta ja Himekasta ole YHTÄÄN lumikuvia... Etenkin Lucia harmittaa.

Mitä tulee nukkehankintoihin, mietin, ostaisinko ensin etsystä pari mekkoa Himekalle vai Leekeltä Lucialle ja Himekalle peruukit? Haluan tilata peruukit samaan aikaan, mutta Lucia tarvitsisi ja Himeka ei... En tiedä, antaa asioiden kehittyä. :> Ja itse nukkeihin, luultavasti synttäriksi seuraava (kesäkuussa) ja en tiedä... Rippikoulurahat menee luultavasti läppäriin tms. tosin järkkäriäkin olen miettinyt. Mutta nukeista sitten, se Joujou on kyllä varmaan päällimäisenä, tosin Maretti houkuttaisi myös, samoin tämä uusi Silane (joo nimi piti kyllä tarkistaa moneen kertaan, jostain syystä en ikinä muista sitä). Ja Heiwaakin olen alkanut miettimään uudelleen. Ajattelin kuitenkin Joujousta Luna-nimistä tyttöä, joka olisi Lucian pikkusisko, mikäli en hommaa Heiwaa, koska jos hommaisin Heiwan se olisi Lucille parempi pikkusisko. Heiwan nimeksi olen miettinyt Noellea ja peruukiksi jotain sinistä. Marettille ei niin mitään nimeä, mutta se on niin söps ;___; Toisaalta tuskin hommaan kahta Angelic Prettyn dalia. (se pullip styleen palannut pullip prupate houkuttaisi myös hirveästi, mutta tuskin sitä enää kesällä on...) Ja Silanesta ajattelin sellaista pikkuista enkeliä, nimeltään ehkäpä se Lucialle kaavailmani Celine. Sen kyllä näin tänään vasta ekaa kertaa, niin sitä pitää kyllä tarkasti katsoa vielä, ja omistajakuvat. :3

Ja nythhh pitkästä tekstistä loppu ja pistän vielä kuvat näistä dalmietinnöistäni, joista muuten Madoka Kanamen unohdin.

Joujou kaikki söpöä ~ chipit ois paremmat ilman sydämiä mutta ok.

Maretti supersöpö ja hehe musta näyttää vähän ankalta. :D ehkä pikkasen liian pinkki, peruukki vois vaihtua.
Heiwa tosi söpö, ainoa vaan että huulet on ihan vähän hassut.

Madoka söötti, ihana sarja, mutten kyllä pitäis hahmossaan. Sen takia en oikeen tiiä asun käytännöllisyydestä.
Silane se on hyyvin valkoinen, mutta sopiva enkelidal. :) ainoo vaan että tykkään otsatukista nukeilla ja en tykkää tän chipeistä kauheesti.




Noniin, tässä oli tällä kertaa, anteeksi jos postaus oli tylsä, mutta ainakin ei se tavanomaisin minulta. ;) Nähdään ~

8 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia♥ Liityin vasta sun blogis lukijoihin, sulla on ihania nukkeja:3

    VastaaPoista
  2. Lol, osoitin laadukasta huumorintajua repeämällä totaalisesti tuolle kastelukannukuvalle :"D (...puutarhasaksien kanssa tuskin onnistuisi joo olen oudolla tuulella) ja miksei meilläkin ole parveketta... Ok on mutta se on varjon puolella ja hengenvaarallinen pienille nukeille.

    Ja Suiseisekiii ~~ asch milloin siitä on tullut noin tutun näköinen? XD kaunis kuitenkin.

    Dal Silane on niin söpötui. <3

    (huomaa selvästi kenelle ei ole suotu järkevien kommenttien kirjoittamisen lahjaa :I)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osoitankos mä sitten laadukasta huumorintajua repeilemällä sun kommenteille aina välillä? Parveke on aika kiva paikka kuvata ja kesällä kun sillä on jotain kasviakin, tosin liian usein ei voi kun siel ei kovin erilaisia maisemia ole.
      Ja tota joo, ainakin sun kommentit on aika erilaisia ja saa kyllä usein hymyn huulille. :D

      Poista
  3. Ihania kuvia :) Ja suosittelen Dal Joujouta, koska ite tykkään siitä kovasti :)
    Olisin hankkinu sen ite mutku toi Prupate tuli myyntiin ja se on ollu mun unelmanukke siitä asti ku alotin nukkeilun nii pakkohan se oli tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Uu, onnea vaan Prupsusta (öökuinniin outo lempinimi), se on ihana ♥ ;)

      Poista
  4. Wow, aivan ihania kuvia, neitosesi ovat ihania jokainen n w n

    VastaaPoista