keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Pienenpienipostaus

My dolls - Himeka, Lucia & Suiseiseki
Siinä ryhmäkuva nukeistani. (juu Hime on hyvin epätarkka tässä, ei oikein kamera suostu kaikkiin tarkentamaan. :') Lucia vaikutti olevan sen suosikki) 

Tosiaan ei mikään suuremmoinen postaus tämä, tällainen yksikuvainen ja vähän ilmoitusta ja muuta höpinää jos nyt jotain keksin... :'D 

Mutta siis kahteen viikkoon tuskin kuvaan ollenkaan joten postauksia ei ole ihan heti luvassa, kun ei ole oikeastaan yhtään julkaisukelpoisia kuviakaan missään. Kokeita siis kahden viikon (jonkun verran ylikin) aikana niin, että joudun lukemaan melkein joka päivä (paitsi perjantaina, ne on pyhitetty lukemiselta... paitsi ensi viikolla on euroviisuviikko [♥] joten lauantainakaan en voi lukea, kun on eräs miittikin [ei nukke] siinä lauantaina ja euroviisut on sitten illalla [no okei yöllä]. ja mikä tässä oli kiinnostavaa? ei mikään ja tää on muuten vieläkin sulkuja, aikas pitkät sulkeet taas...) hetkinen... missä meninkään unohdin jo kun oli niin pitkät sulkeet. :"D Eli siis kokeisiin lueskelen ja kuvia tulee seuraavan kerran varmaan 17. päivän jälkeen kun siinä on sitten ihan nukkemiitti. (jee kivaa näen taas pari kivaa ihmistä ♥) 

Mutta mietin, että tekisin silleen että seuraavaan kolmeen postaukseen antaisin perjaatteessa nukkejen kertoa itse itsestään ja muusta jostain, kuulostaako edes etäisesti järkevältä? :'D

No mutta joo eikai tässä nyt sitten muuta, heippa ja kiva jos joku jaksoi lukea. :D

8 kommenttia:

 1. ...monta sataa miljoonaa kertaa mun pitää sanoa että mä luen sun selitykset aina. x)

  Toi ryhmis. On ihan mahtava. Oon sanonu ehkää (vaan) 279 kertaa senkin että sun nuket on ihania, niin erilaisia keskenään ja ööääöö. Otat sitten miittiin kaikki mukaan etkös? >) (ja jesjesjes en malta odottaa miittiä tästä tulee vielä eeppisempi kuin viimekertaisesta it's a promise vannon Pentin kuoleman nimeen!)

  (AHAH mä tartutin sulkeiden ylikäytön sulle tunne kostoni! >DD siis kosto mistä? ei hajuakaan.)

  Ja toteutat tasan tarkkaan sen idean että nuket kertovat itseistään, rakastan suuresti sellaisia postauksia. (mulla on kymppi lauseen muotoilusta) Ne on vaan jotenkin... Ihania.

  (laadukkaasti [sulkeissa] mainostan palvovani sitä että päätit postata tämän tänään! <3 koska se kun joku suosikkibloggaajistasi postaa syntymäpäivänäsi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... Enköhän mä tästä ala oppia että luet ne.... :') No hyvä jos on hyvä ryhmäkuva. :DD Miitti jee whihii siitä pitää kyllä tulla eeppinen. Mitäköhän oon tehnyt koston ansaitakseni? :D Ilkeetänyyh ;___; Itseasiassa oon niin ovela että tiesin et on sun syntymäpäivä. XD (ja ennenkuin leimaat mut hulluksi stalkkeriksi niin ei siihen hirveesti oveluutta tartte kun huomaa sen pullipsuomen siitä etusivulta missä näkyy kenellä on synttärit kohta... :')) Tosin okei myönnetään että en mä nyt ihan sen takia postannut lol. XD Musta ei nyt varmaan sitten tosiaan hirveesti kuulu ennen miittiä mut sit miitissä kuulun. (Siis minne... siis mitä mulla on tää äikkä hallussa 11/10) Nyt rupes mietityttämään että saako tästä viestistä mitään selvää... taidan olla vähän väsynyt ja jotenki muutenki varmaan sekasin (tuliko juotua liikaa simaa? Hä...) tosiaan en jatka tätä viestiä enää yhtään koska tässä ei koko viestissä oo muutenkaan tainnut olla yhtään järjellistä asiaa. Kiitoshei.

   Poista
  2. Siis mitä mä just kirjotin... Tossa ei oo sitten yhtään asiaa...

   Poista
  3. (aina enemmän kun keskimääräsessä mun kirjottamassa kommentissa)

   Nukkemiitti med kaksi outoa rozenmaidenforever-tapausta ja kasa RM-nukkeja ja outoa huumorintajua on... Eeppinen yhdistelmä. Todistetusti XD

   Ja hei se oli kosto Kanagawasta se nimi jäi mulle niin pahasti päähän etten osaa kutsua Canaa enää mikskään muuks :"D lol

   (mä se vasta hullu mainostaja olenki ku piti mennä kommentissa mainitsemaan et hei mul on synttärit tänään vaik jokainen joka osaa kattoa pullarin etusivua tajuu sen...)

   Taisin muuten minäki juoda liikaa mehua or something ja jotenki tuntuu että huomenna mua kaduttaa että menin kirjottamaan jotain näinki huippuälykästä joototaköh. x)

   bloggerin tarpeellisimmat jatkokommat tarjoaa umpiväsynyt Schnee eiks

   (...pitäskö vaihtaa nimeks Kleine Beere koska puhun itestäni kolmannessa persoonassa useinkin ja en sitten kirjoittanut tätä en.)

   ...no tässä oli ennätysvähän pointtia (plus miksi ihmeessä spämmin sun blogia varttia yli ykstoista illalla)

   Poista
  4. Hmm muistankin muuten lukeneeni jotain tuollaista Kanagawaan liittyvää pullipsuomen nukkekyselyketjusta... Joo näin sen ja luin sen ja nauroin sille... heh... :D Ja nyt koska en tosiaankaan halua että tästä tulee joku rozenmaidenforever-tapausten chattikeskustelualue niin sanon vain että joo olen täysin samaa mieltä kaikesta niin päästään kaikki koko maailma helpommalla. :') (mul menee vielä huonommin, spämmin omaa blogiani 15 vaille 12 illalla...)

   Poista
  5. Hihii. Mäki tuun sinne miittiin;) Ja sun nuket on vaan niin ihania<3

   Poista
 2. Sun nuket on niin söpöjähh ♥♥♥ Himeka on mun lempparii :33

  Liittyisitkö?
  merivesi-saraheinajanuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiitos. :) Sori en liity lukijaksi pyynnöstä mutta voin toki katsella blogiasi. :)

   Poista