torstai 22. toukokuuta 2014

Miitti 17.5.

Moi. :) Nyt on kaikki kokeet viimein ohi ja viimeinen tavallinen koulupäiväkin oli itseasiassa tänään. :3 Jes nyt olen ... no, ainakin vapaampi. :D Jes voin katsoa animea! Paitsi etten voi kovin hyvin, koska tietokone sammuu kesken jakson... ;_____; On mulla kyllä varakeinoja, joita hyödynnän, että voin animeakin katsoa. :)
Nyt on sitten tulossa taas miittikuvia, Espoosta jälleen. En nyt hirveän ajoissa ole näiden kanssa, mutta joo... :D

Aloitetaan nyt vaikka siitä ryhmäkuvasta taas.


Ryhmäkuva
Vasemmalta oikealle ylärivi: Marie (Rgn Paja), Evie (AdJ), Lucia (RA), Torako (BRH), Suiseiseki, Azure (Souseiseki)
Vasemmalta oikealle alarivi: Hattie (Coral), Ellie (DeLorean), Erika (Fiori), Madison (Risa VRG), Holly (Ra Muw), Himeka (Ra Muw), Hina (Hina-Ichigo), Desi (ms Frara), Canaria (Kanaria)

Miitti
Rosalien Erika ja Vampyyritytön Madison, ihaniaa! <3

Miitti
Sonjan ihanat pinkkipäät, Evie ja Lyla. <3 Heiwakin on paljon söpömpi luonnossa!

Miitti
Tiian Holly ja Onskun Ellie ja Hattie. :3 Söpöjä! >///<

Miitti
Lucia on tietämätön uhri.

Miitti
Jostain se sai Suin kastelukannun... Näyttää kun Lucia säteilisi jotain valoa... :'D

Miitti
Lollyn Desi. <3

Miitti
Leenan Torako! :) Ihanan näköinen!

kun aloin kirjottamaan tämän tekstiä alkoi soimaan Kanarian character song... Kanagawan voima.
Miitti
Eli kuolleiden kalojen keskus. Miksi me kiusattiin Lollyn daleja? Kuitenkin siis tässä ovat Lollyn Desi (typotin Desu...), Hina ja Kanagawa (eli siis Canaria... :D)

Miitti
Kanagawa komeasti pilaa Suin ja Azun khuulin yhteispotretin.

SAKSET JA KASTELUKANNU <3
Tässä uskomattomat Sakset ja Kastelukannu. Palvokaa.

Miitti
En oikeesti tajuu. Mua ei saa sit missään nimessä syyttää näistä Kanagawan päähänpistoista... (huomatkaa toki myös Hina haarukoineen, haarukka on kova! <3 eiku hä...)
Miitti
Miitin daleja. Kolme puuttuu, mutta kuitenkin. Vasemmalta oikealle (dalit vain): Lyla (Heiwa), Madison (Risa VRG), Erika (Fiori), Hina (Hina-Ichigo), Desi (ms Frara), Ka- tota, Canaria (Kanaria) ja Himeka (Ra Muw).

Sitten ihmiset alkoivatkin lähteä ja jäätiin kahdestaan Lollyn kanssa. Sitten sitten mentiin Lollyn kanssa kiertelemään Tapiolaa, joka oli kyllä aika hauskaa (ja Lollylla oli Kanagawa koko ajan kädessä. :D <3). Miten tapiolalaiset löytää minnekään? Koska se oli ihme sokkeloa koko paikka. :'D Harhailtiin vaan edes takaisin ja sitten yritettiin löytää BR-leluja siinä... No sitten löydettiin ja Kanagawasta piti ottaa kuva siellä:

Canaria - Dal Kanaria
Kanagawaaaaa! ~ <3

Dolls
Tässä ryhmäkuva mun ja Lollyn mukana olleista nukeista. Vielä kerran nimet ja mallit vasemmalta oikealle: Hina (Hina-Ichigo), Canaria (Kanaria), Azure (Souseiseki), Suiseiseki, Lucia (RA), Himeka (Ra Muw) ja Desi (ms Frara). <3
Azure (Pullip Souseiseki) & Suiseiseki
Azu ja Sui. :3

Desi (Dal ms Frara) & Himeka (Dal Ra Muw)
Desi (TYPOTIN TAAS DESU!!) ja Himeka.

Hina (Dal Hina-Ichigo)
Hina ~ :3

Lucia (Pullip Romantic Alice)
Lucia veden äärellä. :)

Ja sitten nappasin Kanagawan hetkeksi.

Canaria (Dal Kanaria)
Awww!! <333

Canaria (Dal Kanaria)

Kanagawaaa! <333

Nojoo siinä ne taisi olla. Kiitos kaikille miitissä olijoille seurasta! Ja Lollylle vielä sen jälkeisestä seurasta! Mukavaa oli. ~ Seuraavaa miittiä odotellessa. :) Anteeksi vielä kun ei ollut kuvia kaikista nukeista, kaikki olivat kyllä ihania! :( <3

Sitten ennen Lucin esittelyä voisin vähäsen selittää turhaa. Koska rakastette sitä, ettekös vaan? :) Eli mun synttärinukke on tilattu. (!!) <3 Mulla on synttärit 7.6. (*vinkvink* öömitä? :'D). Hmm... Taidankin pitää vielä salaisuutena minkä nuken lopulta valitsin (tosin en voinut olla möläyttämättä Lollylle, mutta muille...). Tietyistä syistä (ai kun olen salaperäinen <3) en usko että se ehtii synttäreikseni, mutta näette kuvia sitten, kun uusi tyttöni saapuu. (joo ei ole mikään salaisuus, että se on tyttö.) Nojuu mutta sitten minulla on tarvikeongelma. Mitä ostan seuraavaksi? Vaatteita vai peruukkeja? Meinaan jos uuden nukkeni peruukki on ihan huonolaatuinen, uusi olisi aika kiva... :'D Ja Himekan peruukki alkaa olla... nohh ei parhaassa kunnossa enää. Mutta vaatteita on niin vähän, että ei oikestaan edes ole. Joten tarvitsisin niitä ja etsystä olen etsiskellytkin ja löytänyt kivoja nukenvaatteita, muttaaah... No joo ehkä en vaivaa tällä enää vaan annan Lucian kertoa, eli siis

LUCIA

Lucia (Pullip Romantic Alice)

Heiii. ~ ♥ Minä olen Lucia ja asun täällä Helsingissä omistajani kanssa. En ole kyllä aina asunut Suomessa, vaan olen itseasiassa kotoisin Espanjasta. Siltikin olen ihan luonnonblondi! Olen soveltanut nimeäni hieman suomalaisempaan muotoon, ennen olin Lucía. Minulla on pikkusisko, mutta en tiedä missä hän on tällä hetkellä tai milloin saan taas tavata häntä tai saanko ollenkaan tai onko häntä edes enää apua voi mitä kaikkea hänelle on voinutkaan tapahtuaaaa.... D: Suiseiseki: Ylireagoit desu. He- hei! Tämä on minun tekstini, Lucia (onpas muuten hassua kirjoittaa Lucia kun se on minun nimeni! :3 mutta hän sanoi että käytä sitä nimeä :c) sanoi, että saan kirjoittaa ihan rauhassa. :o Suiseiseki: Niin, saat kirjoittaa chibiltä rauhassa. Arvaappas miksi tulin? Minäkin haluan sensuroimatonta tekstiä tänne desu. >:D Sinua chibi ei tarkkaile kuten minua. Mut.. Minun piti kertoa itsestäni. D: Himeka: Hihi. :D Hi- Himeka! Sinäkin olet täällä, mutta sinähän saat kirjoittaa seuraavalla kerralla! Himeka: Ei sitä tiedä jos se vartioi minuakin. Minäkin haluan sensuroimatonta tekstiä. Kenties ainutkertainen tilaisuus. Mitä... D: Mutta minun pitää nyt kirjoittaa itsestäni! Suiseiseki: Ei voi mitään. Mitäs olet niin kiltti ettet ala väkivaltaiseksi. >:D Mitä? En tietenkään, väkivalta ei ole milloinkaan oikea tapa ratkaista asioita! Jättäisittekö minut nyt rauhaan kirjoittamaan.

Jatkan siis. Minä pidän valosta ja kesästä! Siksi nyt on aivan ihanaa, on lämmintä ja kohta on kesä ja nyt jo tuntuu aivan kesältä! <3 Talvella on kylmää ja ei ollenkaan niin mukavaa... Mutta talvella Lucia otti minut mukaan Teneriffalle. Tuntui melkein kodilta siellä! Olen tosin manner-Espanjasta. Suiseiseki: ... ketään kiinnosta ihan tosi desu. Mitä? Mutta sellaisia asioita minun piti kertoa. Älä viitsi keskeyttää minua, se ei ole kivaa. :( Himeka: Hehe. :D Eikä tuokaan. D: Miksi Himekakin on mukana? Himeka: siksiii ~~ Tästä ei oikein tule mitään kun te kirjoittelette väliin. :/ Piti sanomani, että... ööh... menin ihan sekaisin. :(

Siinä sitten ja ensi kerralla Suiseisekista kuvia. :) Nähdään. :3

7 kommenttia:

 1. Söpö postaus > u <
  Ihania miitti kuvia + tais olla hauskaa ? ;)
  +++ Lucia on iihanuus :3

  VastaaPoista
 2. KANAGAWAN VOIMA ON USKOMATON eikunsiis. Tietenkin oli ihan pakko laittaa se characteri soimaan heti ku huomasin että olit postannu nää :"D

  Lucia on saksimurhaaja Himekan tietämätön uhri ; ___ ; r. i. p. Luci koska kukaan himen uhri ei selviä eikös? No onneksi se sai sentään ton kastelukannun lainaan ni voi puolustaa itseään. Lucian valaistumisefeki oli jostain syystä ihan jokasessa munkin kuvassa wtf

  Tietenkin me kiusattiin mun Daleja. Niitä on aina niin kovin kiva kiusata ahaha Kuolleet Kalat™ 8))

  ...Kanagawa oot hirvee epäkawaii desu pilasit ton hienon Sui & Azu (...kuin ihmeen kaupalla hillitsin itseni kirjoittamasta SuiAzu) yhteiskuvan ;___;;; Mikä tää sen jatkuva sekoiluongelma on?

  Saksien ja Kastelukannun kohtaaminen oli kyl hieno ja kovin dramatikaalinen tapahtuma, olin niiiin odottanut tätä viime keväästä. Palvon.

  ...me asetellaan ja otetaan eeppisimmät Rozen Maidenien yhteiskuvat ever. XD haarukkapower! (oikeesti pidin lupaukseni ja ryöst- lainasin keittiöstä yhen haarukan ja nyt pidän peruukit kuosissa sillä wohoo o/ suosittelen kaikille muillekin <3 koska hiustenhoitovinkit.)

  Sui ja Azu edustaa Dalikuvan taustalla <33 Luciparka kun ei pääse Himen ja Suin kiusaamisesta eroon ;___; OLETTE ILKEITÄ hävetkää desu. Toi. Jäi. Päälle. Pahus. Desu. talvi on kamalaa aikaa.

  Ja kiitokset sinullekin laadukkaasta seurasta! Ens kerralla toki samanlainen Tapiolakierros eeeeikun (...köh siis mikäli kestät mun seuraa joka on vähintään yhtä laadukasta kuin Suiseisekin krokotiilifobia. XD) Seuraavaa miittiä odotellessa ~

  ja aijoo pakko lisätä tähän loppuun että kun olin palannut sinne kulttuurikeskuksen eteen ja venailin kyytiä ni näin auton jonka rekisterinumeron kirjaimet oli RMZ :"DD miksei meilläkin oo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Kanagawan voima on uskomattomampi kuin arvasinkaan! En tosiaan tiedä mitä se Lucia valaistelee... Jatkuva sekoiluongelma on tuttua. Hyvä, että palvot, koska Saksia ja Kastelukannua täytyy. Miksi RM-yhteiskuvat menee aina tollaseksi... (myönnetään, että en mäkään ihan luvallisesti sitä haarukkaa ottanut, mutta ei kukaan oo kieltänytkään...)
   Jep pitikin sanoa että Sui ja Azu on aika edustavia siinä dalikuvassa, varsinkin Sui...
   Ja ei Hime ja Sui ikinä jätä Luciaa rauhaan, raukkaparka. ;___;
   OLEPPA HYVÄ VAAN laadukkaasta SEURASTA! (eikun mitä...) Eheh ehdottomasti kestän seuraasi, totah miten verrataan seurasi laatua Suiseisekin krokotiilifobian laatuun? :'D Kyllä sille on varmaan tosiaan joku trauma siitä jäänyt mutta- ASIAAN! (siis mihin asiaan... mikä tässä on asiaa?)
   UU! Rozen Maiden Zurückspulen-fani sen auton varmasti omisti. I'm sure of it.

   kiitti vaan taas kommentista. :D

   Poista
 3. Sulle on haaste blogissani :3 kauniskuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Olipa siin miitis ihanii nukettimii :D ♥

  www.dreamydollie.blogspot.fi

  Lukisitko? ^u^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti molemmille. :)

   Randami Erzu // Käyn kattomassa. :)

   Poista