lauantai 4. tammikuuta 2014

Muistoja, toiveita ja unelmia - Nukkevuosi 2013 & katsaus vuoteen 2014

Varoitus, pitkä postaus.

Teneriffalta ollaan nyt Lucian(on nyt vahvistunut Romantic Alicen nimeksi, pahoittelen mahdollisia sekaannuksia) kanssa palattu, kovin mukavaa oli. Ja lämmintä. *o* Kaikille jotka miettii nuken matkalle mukaan ottamista, suosittelen, koska itse olin kovin pelokas aluksi, mutta hauskaa oli ja mitään merkittävää ei nukelle käynyt. (Käsi irtosi automatkalla kotiin, mutta se nyt oli helppo korjata. Ja kameran pudotin typeränä vahingossa hiekalle(tai siis se kaatui) ja sinne meni hiekkaa, onneksi ei ollut kallis kamera ja saa varmaan helposti korjattua (viedään huoltoon ensi viikolla). Siinä se alkukertomus, Teneriffan matkalta lisää ensi postauksessa! :3
Nukkevuoteni 2013

Tämä oli se vuosi, jona nukkeiluni alkoi, joten ensimmäisenä puolena vuotena ei ollut nukkeilusta tietoakaan, joten aloitetaan toukokuusta. Toukokuussa ei kyllä valitettavasti kuvia ole vielä.

Toukokuu

Toukokuussa etsin Rozen Maiden-mangaa netistä ostettavaksi ja törmäsin Pullip Suiseisekiin. Katselin, että ihana! Klikkasin sitä ja näin Shinkun ja taisin kuolla sen söpöyteen ja hintaan. Muistan valitelleeni kaverille kuinka on ärsyttävää kun näkee jotain hyvin ihanaa eikä voi saada sitä. :D Noh, katselin kuvia ja lueskelin tietoja näistä nukeista parisen viikkoa ja kovasti halusin yhä Shinkua. Sitten siirryin katsomaan Suiseisekia ja totesin, että tuo ei ole niin kallis ja Suihan on kovin suloinen. (Nykyään tykkään huomattavasti enemmän Pullip Suiseisekista kuin Pullip Shinkusta :D) Keräsin sitten rohkeutta ja kysyin äidiltä, voisiko Suin tilata minulle synttärilahjaksi. Pelkäsin sellaista: "Mitä? Mitä muka teet tuolla? Se on kamalan kallis. Ei ikinä." Mutta äiti suostuikin heti mukisematta... Siitä sitten toukokuun lopussa (oisko ollut viimeinen päivä) tilasimme Suiseisekini.

Kesäkuu

Kesäkuu oli yhtä tuskaa odotellessa. Synttärit menivät, mutta Suiseisekia ei kuulunut. Lopulta tuli tulli-ilmoitus ja haimme tyttöni postista 19. kesäkuuta. Ai että se oli mahtava hetki kun sai avata ensimmäisen nukkensa... Aah <3 Muistan, että pitkitin avaamista Nana Mizukin soidessa taustalla. Kesäkuun kuvat eivät välttämättä laadulla loista, varsinkaan kun latasin bloggerin kautta, en jaksa flickriin vanhoja kuvia ladata. Kuitenkin kuvia.Muistan, kuinka jännitti ottaa Sui mukaan junamatkalle. :'DHeinäkuu

Heinäkuu sujui Suiseisekia ihaillessa, sitten avasin korkkiruuvit ja tein kuumavesikäsittelyn, mutta hiukset eivät suoristuneet ja tilasin Lutsilta uuden peruukin.
Elokuu

Elokuussa koulu alkoi ja Suin uusi peruukki saapui. Olen ollut hyvin tyytyväinen peruukkiin, kyllä se innosti kuvaamaankin, mutta paljon en kuvia tainnut julkaista. Elokuussa myös perustin Plastic Heartin. Ja flicrin myös, kaksi viimeistä kuvaa ladattu flickrin kautta.Suiseiseki

Dreaming

Syyskuu

Syyskuussa olin aika laiska, syyskuun alussa ja lopussa vain kuvasin vähän. Tai lopussa tein kyllä aika ison kuvausretken, mutta sitten taas laiskistuin.


Shy?

The world is big

This is for you desu ~ <3

In the forest

In here

The princess of the autumn

Lokakuu

Tässä kuussa oli nimipäiväni, mutta lahjaksi ei mitään nukkeaiheista, tai no miten sen nyt ottaa, sain Rozen Maidenin animekaudet. Mutta nukkekannalta en ollut aktiivinen, postasin vain kerran. Kävin kyllä mummolassa ja Suiseiseki oli mukana. Ja kyllä kuvailin mutta ei tullut postattua.

Having fun

Playing

Beautiful

Thinking of something

Marraskuu

Okei aiempien kuukausien laiskuus ei ole mitään verrattuna marraskuuhun. Ilma oli huono, paljon kokeita. Kävin kerran kuvaamassa.

Suiseiseki

It's almost winter...

In the shoe

Joulukuu

Joulukuussa osallistuin jouluhaasteeseen ja laitoin joulukalenterin tänne, joten pakko sitä oli paljon kuvatakin, vaikka kokeita oli kovin paljon ja koulussa oli raskasta. Joululomalle päästyäni ilo oli korkealla, ja jouluaatto huipentui Lucian paketin avaamiseen. Viimein nukkekokoelmaani tuli toinen jäsen, kun Romantic Aliceni tuli paketista. Ja hänen kanssaan sitten lähdimme Teneriffalle, josta lisää seuraavassa postauksessa. Lisäksi sain kuun alussa Angelic Prettyn vaatesetin.

1.12.2013

5.12.2013

6.12.2013

Cold

19.12.2013

Pullip Romantic Alice in box

AP RA

Suiseiseki and Romantic Alice

On a holiday at Tenerife
Kyllä pelotti ottaa nukke mukaan, mutta onneksi otin. :)


Beach

Lisää kuvia Teneriffalta ensi postauksessa siis.

Kooste

Saadut nuket

-Pullip Suiseiseki "Suiseiseki"
-Pullip Romantic Alice "Lucia"

Nukeille saadut tavarat

-Uusi peruukki Lutsilta Suiseisekille
-AP:n Decoration Dream-vaatesetti Lucialle

Katsaus vuoteen 2014

Tällä hetkellä minulla on aika paljon rahaa, saisin kyllä nuken, ja vaikka kovasti haluttaisikin, en viitsi näin lähellä joulua ja muutenkin, minkä nuken? En osaa päättää. Minulla on vaihtoehtoja, saa antaa mielipiteitä:

Dal Joujou
Dal Hina-Ichigo & Dal Kanaria
Pullip Favorite Ribbon tai Pullip La Robe Vert Clair
Pullip Merl

Luultavasti päädyn ensin Joujouhun, mutta tykästyin n. kk sitten Hina & Kana parivaljakkoon ja nyt haluaisin kovasti heidät. Olin katsellut ennen julkaisun varmistumista Favorite Ribbonia ja La Robe Vert Clairia ja toivonut, että ne julkaistaan. Ne ovat kuitenkin aika kalliita, mutta ehdottomasti tahtoisin toisen. Tällä hetkellä olen kallistunut Favorite Ribbonin puolelle. Merlistä taas olen aina tykännyt, ja jossain vaiheessa sen hommaan, mutta ei kiireinen. Hinan ja Kanan pelkään menevän sold-outeiksi. Nytkään niitä ei saa enää Pullipstylestä, toivottavasti tulevat takaisin.

Tänä vuonna luultavasti hommaisin ainakin kolme nukkea.

Seuraava nukke tilataan varmaan tässä kuussa, seuraavassa tai maaliskuussa. En osaa sanoa, mutta minun täytyy helmikuussa varmaan juhlistaa Nana Mizuki-vuosipäivääni (älkää kysykö :D) ja ostaa joku Nanan levy tai muu juttu, mutta kyllä sitä rahaa silti riittää. Katson milloin tulee sellainen "PAKKO SAADA NUKKE!"-tunne niin sitten varmaan. :D

11 kommenttia:

 1. Favorite Ribbon on ihanin nukkejulkaisu moneen vuoteen, olisi ihanaa nähdä siitä kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille, tosiaan, tuo Favorite Ribbon on tosi ihana
  , rakastuin silloin kun näin kuvan ekaa kertaa... Kyllä varmaan ainakin jossain vaiheessa tänne saapuu.

  VastaaPoista
 3. Kiva nukkevuosi sulla :) itsekkin sain ekan nukkeni viimevuonna, ja aloitin blogin elokuussa, tosin poistin kaikki vanhat postaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aloittaessani harrastuksen pelkäsin kyllä vähän, että en innostuisikaan siitä niin paljon ja kyllästyisin äkkiä, mutta onneksi niin ei käynyt ja rakastan molempia tyttöjäni. <3

   Poista
 4. Wow, upea postaus :3
  Suloisia kuvia olet tässä vuoden kuluessa napsaillut, blogisi on muutenkin ihana !! >3<

  VastaaPoista
 5. Hieno postaus OuO molemmat nukkesi ovat kyllä suloisia, varsinkin Suiseiseki. Kuvaustaitosi ovat kyllä kehittyneet puolessa vuodessa, mutta vanhemmatkin kuvat ovat hyvin onnistuneita (miten kaikki minua lukuunottamatta jaksavatkaan käydä ulkona kuvaamassa nukkeja...?) *painuu lukemaan kaikki blogin kirjoitukset läpi*

  Eikä eikä, haluan nähdä Hinaichigon ja Kanarian siellä :D itellä oli ensin tarkotus kerätä enemmänki Rozen Maideneita mutku pullippeja ei tahdo saada mistään... Ja niille kahelle kelvottomalle also known as Hina ja Kana alkoi odotellessa kehittyä eri luonteet. Arvostan niitä jotka säilyttävät nukella "alkuperäisen" luonteen, kun itse ei vaan osaa vaikka haluaiskin :D (kaikkiymmärsivät.com)

  Öhm ja anonyymi esittäytyy, olen Lolly Pullipsuomen foorumilla, mutta google-tilini & blogger & kännykkä eivät vaan pidä minusta joten olen sitten anonyymi :"D *perustaa Suiseisekin fanikerhon*

  ...ja tämän kommentin sisältö oli mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kiitos Lolly, kovin piristävä kommentti. :) Haha Suiseiseki olisi fanikerhosta varmasti mielissään. :')

   Poista
 6. Inhoan kännykkääni, se monistaa anoviestit aina D<

  VastaaPoista