keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tuliko lumi jäädäkseen?

Tänään jäin kotiin eilisen HPV-rokotteen takia, argh, vielä niitä pitäisi kaksi ottaa, tiedä mitä niistä tulee. Katsotaan olenko vielä elossa puolen vuoden päästä. :'DD No joo, siitä aiheesta pois. :')

Elikkäs viikonloppuna satoi viimein lunta, ja nyt se on jo maassa ollutkin pari päivää. Onko se jäämässä? Kuitenkin kävin Suiseisekin kanssa vähän kuvaamassa, MUTTA VOI SITÄ TUSKAA! Käteni jäätyivät. En sitten hirveästi kuvia ottanut, kun jäädyin ja Suiseisekinkin ranne katkesi lopullisesti. Mutta sen kyllä korjaan. :)

Muuten ekaa kertaa kuvausreissulla minulta kysyttiin nukesta. Eräs nainen ihmetteli siinä hetken ensin koiransa kanssa ja tuli sitten kysymään että "Mitäs sä kuvaat?" Vastasin että keräilynukkeani. Sitten hän vain sanoi jotain että "Tosi söpö" ja kysyi mistä olin hankkinut ja sellaista. :') 

A really cold day Suiseiseki Suiseiseki Suiseiseki

Silmien kanssa oli tosiaan mahdotonta pipon kanssa, joten siksi silmätkiinni-kuvissa ei pipoa ole. Ja tuolla reissulla peruukki irtosi todella monta kertaa... Hermothan siinäkin meni.

Luciasta ei vielä olekaan yhtään lumikuvaa, toisin kuin Suiseisekista, niin joku saattaa miettiä, miksi sitten Suiseiseki? No enhän ole kunnolla kuvannut Suiseisekia vähään aikaan ja Luciaa taas sitäkin enemmän niin nyt otin mieluummin Sui-rakkaan.

3 kommenttia:

  1. Mulleki on käynyt niin ettei peruukki pysy päässä ja silmiä ei saa kiinni... Mutta tosi kivoja kuvia juu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Suin peruukki meinaa aina lipsua, varsinkin ulkona jos on pipo päässä niin lähtee pipon mukana ja sitten suututtaa. :'D Kun Suille pitää laittaa tikut silmätappeihin kun ei muuten pysy kiinni niin miten siinä pipo laitetaan?

      Poista