torstai 26. kesäkuuta 2014

Aika kesäinen sää .___.

Moi vaan ekaks ilmoitan, että poistin kaikki viime vuoden postaukset, kun en jaksanut niitä enää... ^^" Ja nukkeprofiileja kirjoittelen uusiksi.

Joo mutta tosiaan, ei kyllä ole yhtään kesäinen sää ja ei ole viime aikoina huvittanut mennä kuvaamaan. :/ (tuossa aika pian varmastikin huvittaa kun sitten se uus nukke viimein tulisi mutta...) No joo mutta olisi kiva jos olisi vähän kesäisempi sää, on vähän vaikea saada kesäfiilistäkään ja kesälomasta on kuitenkin mennyt kohta puolet. (viimeinen kesäloman viikko on mulla rippileiri ja se ei kyllä tosiaan ole mitään kesälomaa .___. sori kaikki jotka rakastatte riparia mut ittelläni on vaikeuksia kestää sitä. ^^")

Okei mutta nyt tulee ihan muutama kuva sieltä Mäntyharjusta vielä, mutta en kuvannut siellä hirveästi ja kuvat eivät edes onnistuneet hirveän hyvin niin siksi näitä nyt ei ole hirveästi. :'3


Himeka - Dal Ra Muw Himeka - Dal Ra Muw Himeka - Dal Ra Muw Lucia - Pullip Romantic Alice Lucia - Pullip Romantic Alice Lucia - Pullip Romantic Alice

Siinä nyt oli muutama kuva ja voisin nyt sitten tosiaan höpistä vähän noista nukkesuunnitelmista.

Eli okei mitä olen suunnitellut: (vaikka mulla ei ole kuvatarinaa tai mitään niin jotenkin nukeille vaan tulee sellaset persoonat ja tarinat jotenkin ittestään niin tota hehe. ^^" nään nyt on lyhyet selostukset ja huomatkaa että esim. nimet eivät ole mitenkään kiveen hakatut että...)

Rozen Maideneita
Joo Rozen Maiden on paras ikinä ja haluan Suiseisekin lisäksi muitakin RM-nukkeja ja nyt on ihanaa kun julkastiin niitä uusia, niin Suigintou ja Kirakishou ovat ainakin sellaisia, jotka haluan. Shinkunkin haluaisin, mutta koska 2006-versio on mun grail oikeestaan ollut aina niin ootan mieluummin sitä et saan sen joskus koska aion kyllä vielä saada sen. >:)

Luna
Joka olisi malliltaan luultavasti Dal Joujou, olen miettinyt kovasti myös Marettia ja Madokaa mutta ne eivät kyllä mielestäni oikeen sovi tähän kuitenkaan. Luna olisi Lucian pikkusisko.

Alicia
Aluksi mietin kovasti Pullip Classical Alicea, mutta koska viime miitissä tapasin ihmisen jolla oli classical alice Alicia-nimellä ja muutenkin vaatteet ovat silleen kuitenkin samantyyppiset kuin RA:lla niin olen hylännyt ajatuksen. Eli Alicia olisi luultavasti Tiphona. Tosin Alice du Jardiniakin olen miettinyt, mutta luultavasti olisi kuitenkin Tiphona. Alicia liittyisi Luciaan jollain tavalla, ajattelin puolisiskoa tai jotain.

Misaki
Olen miettinyt tähän Pullip Favorite Ribbonia tai Pullip Bloody Red Hoodia. Misaki olisi luultavasti Himekan isosisko, jota Himeka ei muista. (tästä luki jotain Himekan esittelyssä joskus muinoin eli vähän aikaa sitten.)

Celine
Tää on tosi auki, mutta malli olisi Dal Silane, muusta ei tiedä desukaan.

Nuo ovat hahmot joita olen pääosin miettinyt. Lisäksi olen alustavasti tykästynyt ajatukseen kaksosista, jotka jollain tavalla muistuttaisivat toisiaan ja jollain eroavat. (ja ei en nyt ajatellut Souseisekia ja Suiseisekia mikäli jollekin tuli mieleen... :'D) Mutta sitten niitä joita olen ihan vaan mallin takia halunnut niin mm. Dalit Maretti ja Madoka Kaname, Pullipeista nyt on vaikea sanoa kun on hirveesti sellasia mitkä voisi olla. :'3

Okei siinä nyt oli jotain selitystä ja nähdään sitten seuraavassa postauksessa joskus Ruotsinmatkan jälkeen. :)

4 kommenttia:

 1. Erittäin kesäinen sää. (tääl paistaa aurinko eka kertaa viikkoon wow... XD)

  Liiankawaiita kesäkuvia asdfghjk. öhtota Hime olet liian sievä vaaleanpunaisessa desu ja Luci olet liian sievä ihan missä tahansa desu ja tuota niin. <34

  ja en toki kommentoi liian fiksusti koska kirjoitustaitoni katosivat mystisesti.

  ööäää joo niin mitäs desu sun nukkesuunnitelmat kuulostaa kawaiilta ja mun taktiikka on samanlainen että ei tarinaa mutta kuitenkin tulee keksittyä niille kaikkea. ^^' tämä oli mahtava selitys.

  (...miks musta tuntuu että "en nyt ajatellut Suiseisekia ja Souseisekia mikäli jollekin tuli mieleen"-kohta saattoi osittain koskea mua X'D) myönnän ajattelinkin mutta joo sellaset kaksoset on kivoja (joo yllättävää suorastaan kuulla tää mun kirjottamana :'D) ja joo niin. (...mulla ei toki itelläkin ole atm yhdet ja kahdet puolikkaat nukkekaksoset joista yhdetkään ei edes ole Suiseisekeja tai Souseisekeja paitsi no Azure mutta se on Azure ja puolikkaat selittyvät sillä että toisella pitäisi olla muttei ole ja toisen kaksonen on kaverillani. Mahtavaa X'D)

  taiteellista kommentointia </34

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, täälläki paistaa nyt aurinko pitkästä aikaa. :3

   Joo no tossa vaaleenpunasessa mekossa on vaan se vika että se ylivaloittuu ja kasvot jää pimeiksi helposti kuvissa. ^^" Joo no kun niille on helppoa ja hauskaa saada hienoja tarinoita jne. mutta en millään osais tehdä sellasta yhtenäistä hienoa tarinaa... :'3 Öö no joo kyllä mulle tuli sinä mieleen kyllä tosiaan ja joo... :'D Okei aika taitavaa...

   Mut kiitos! :3

   Poista
 2. Mitääh.. Miten kauan sun nukella voi kestää!? On ne Amerikkalaiset kyllä hitaita.. No mutta.. Kuvat oli taas ihania! Rakastan Luciaa (tällä kertaa on kylmä kyse nukesta XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää kauaa. ;) Toi on totta, mutta joo kiitti. :3 Haha okei. xD

   Poista