torstai 19. kesäkuuta 2014

Eräs maailmanhistorian merkittävimmistä päivistä

Suiseiseki
Moi! :) Tänään tosiaan juhlimme Suiseisekin syntymäpäiviä! :) Ihan uskomatonta, että se on ollut mulla jo vuoden nyt ja oon harrastanut nukkeilua nyt vuoden! :o Tuntuu paljon lyhyemmältä ajalta. :'3 Mutta tänään onkin sitten vuorossa siis Suiseisekintäyteinen postaus. :)

Hmm jos aloitetaan vaikka muistelukuvilla vuoden varrelta? (anteeksi ei ole pakettikuvaa muualla kuin kännykässä ja sieltä en jaksa siirtää... :'D) Lähinnä kuvia missä pelkkä Suiseiseki, mutta otin mukaan myös pari kuvaa missä on muitakin ihan sen takia että ne ovat vähänniinkun oleellinen osa.

Ja omalla vastuullaan voi pistää tämän soimaan. Ja kun sanon omalla vastuulla, tarkoitan sitä, koska en vastaa siitä jos teille jää desu soimaan päähän loppuelämäksenne. :) (ja sori taas kun ekat 8 kuvaa on bloggerin eikä flickrin kautta niin laatu on huonompi [toisin sanoen kaikki kuvat stock-peruukilla])

Suiseisekin kommentti
Eh jahas? Laitat minusta jotain vuoden vanhoja kuvia tuossa vanhassa peruukissa desu...


Luulin,ettei tuon alemmaksi voi enää vajota mutta olin väärässä desu.


Oletkin kaikkein matalin ja alhaisin chibi desu. :<


No loppuihan ne vanha tukka päässä-kuvat sentään mutta en olisi silti edes sinusta uskonut desu. Ja syntymäpäivänäni vielä desu! D:


Suiseiseki

This is for you desu ~ <3

This is an amazing world!

In here

Having fun

Hmm älkäähän vain vahingossakaan luulko minua niin lapselliseksi että tykkäisin keinua desu... 

Desu

Sitting on the snowy table

Christmas lights

Snow, finally

19.12.2013
Tuosta on puoli vuotta! Minun puolivuotissynttärikuvani... 

20.12.2013

22.12.2013

Suiseiseki

Suiseiseki
Tuon kastelukannun vuoksi en sanoisi tätä erityisen edustavaksi desu... 

Saksienkaappaus
Hmm viimeinkin sain arvoistani seuraa desu.

Suiseiseki


Miitti
Arvoistani seuraa ja toista seuraa joka ei minun arvooni yllä sitten millään desu.

Suiseiseki

Suiseiseki

Lucia (romantic alice), Himeka (ra muw) & Suiseiseki

Mutta tosiaan miksi Luci ja chibi-Hime tunkevat MINUN juhlapostaukseeni???? Tai kukaan muukaan ylipäätänsä desu... Tolla yhellä on sitten niin chibichibiaivot että ei mitään rajaa desu.

No niin ja desuvideo jos oli päällä niin sen saa nyt laittaa pois! :) Elikkäs siinä oli kuvia Suiseisekista vuoden varrelta ja tuotah... (täytyy nyt masentuneena todeta että kyllä oli raivostuttavaa tapella flickrin kanssa kun ei hyväksy enää google-käyttäjätiliä ja sit tein jonkun yahoo-tilin johon piti viel antaa joku puhelinnumero ja en tykkää antaa sitä ties mitä sieltä vielä tulee ja sit huomasin et ai mullahan onkin jo joku yahoo-tili... >___< [mut en kyl ees pääse sinne toiseen minkä tein ni en oikee tiiä mitä sille tapahtu... :'D] okeiokei olen päässyt siitä yli koska voitin kamppailun 34/3 terveisin lähes aivopesty)

Okei mut sit jotain mitä en oo ikinä ennen edes kokeillut, mutta aattelin että koitan nyt Suiseisekin synttäreiden kunniaksi... Elikkäs päätin koittaa tehä Suiseisekin character songista jonkunlaisen musiikkishootin, mutta varotan, etten ole ikinä ennen yrittänytkään niin tota se ei ehkä ole mahtavista mahtavin, mutta jos nyt kuitenkin kokeillaan. :'D

Ja en käyttänyt koko versiota laulusta vaan tässä on pätkästy pois aika iso osa keskeltä. Ja muuten anteeksi että ette ymmärrä mikäli ette osaa japania, mutta en jaksa etsiä käännöksiä enkä ite rupee kääntämään kun en osais kääntää kaikkea ja siitä ei tulis mitään järkevää. :'D Ja anteeksi koska on niin hidas kappale että kuvia joutuu selaamaan tosi hitaasti. n___n" nojoo yrittäkää kestää. :'DSuiseiseki 
Midori no hikari yureteru

Suiseiseki
Kokoro no mori no naka o aruku

Suiseiseki
Mimi o sumasu

Suiseiseki
Anata no koe ga kikoeru

Suiseiseki
Fukai fukai ne de tsunagatte

Suiseiseki
Chiisana ki tadoritsuita

Suiseiseki
Aa, tada massugu todoketai

Suiseiseki's watering can
Sunao na kimochi

Suiseiseki's key
Sono yubi ga mune o tsukamu

a white rose
Ibara no tsuru o

Suiseiseki
Tokihogushiteyuku

Suiseiseki
Yasashiku anata no koe

Suiseiseki
Mimi ni hibiite

a light pink rose

a yellow rose

Suiseiseki
Sukoshi dake kono jikan ni

Suiseiseki
Yasuragi o mitsuketaKrhm no toivon että se ainakin rauhoitti sen desudesun jälkeen? :'3 Hehe okei olis kiva kuulla mielipiteitä tuosta ja mitä voisin parantaa jos teen joskus näitä lisää. :'D Juu no mutta sitten voisin jatkaa jollain höpinällä ja ilmoituksella.

Suiseiseki ei ole räjähtänyt

Ei tuo ei ollut ilmoitus, mutta siis joo elikkäs lähden lauantaina Mäntyharjuun mummilleni ja papalleni ja tulen kotiin tiistaina, joten ensi viikolla tulee sitten kuvia sieltä luultavasti kahdessa osassa. :) Nojoo empä sitten tiedä mitä muuta höpisisinkään, hassua vaan, että tosiaan tuo desuhäiriöinen pieni otus on ollut täällä nyt jo vuoden! o___o Nojuu nähdään sitten ensi viikolla taas. :3

8 kommenttia:

 1. OU MAI HOLY DESU SÄ LAITOIT SEN DESUVIDEON XDXDD

  koska repesin en ainakaan tosi pahasti desu...

  Jep erittäin eeppinen päivä tänään juu ja synttärionnittelut Suille desu ja huomioikaa baittaus ja eeppistä ja lol nauran tolle desudesudesulle XD pakko kuunnella se uudestaan

  ...joo ja nyt mulla soi desu päässä maailman loppuun asti desu

  Suiseiseki olet erittäin älykäs joo desu ja niin minäkin koska typotin ton älykkään ehkä miljoona kertaa desu.

  voi oikeasti noi desut XD se tarttuu desu

  ja tosiaan hyvä kun voitit flickrin desu ja MWAHAHA SAIN SUT MELKEIN AIVOPESTYÄ DESU okei nyt joku kuitenkin lukee tän ja miettii että aivopestyä mihin no en tunnusta desu <334 olenkamala desu

  öm ja vaikuttaa vahvasti siltä että Azure on ainoa olento maailmassa jota Sui arvostaa desu...? XD ehkä Soun lisäksi joo mutta jos sitä nyt ei vaikka lasketa.

  ja ööö synttärionnittelut vaikka Azulta koska 1) se on mulla datauskaverina tossa niinkun yleensä 2) tää on aivodesua.

  ja nyt tuli se hysteerinen desukohta siitä Souseisekinkuolemakohdasta ja okei nyt se loppu ja mulla soi desu päässä seuraavat 34 vuotta. LOISTAVAA DESU

  ...jotenkin mä saatoin arvata ton musiikkishootin? >:D nomutei hieno se oli desu.

  hyvä mutta kohta se räjähtää

  desuhäiriöinen hyvinkin eikä tässäkään kommentissa ollut kun ehkä kolkytneljä prosenttia desua. ja nyt desu auttakoon kaikkia jotka ei ymmärrä tota kolmeakytäneljää... XD

  joo tässäpä tämä ja meen takas kuuntelee tota desudesua (...tai aivodesuilemaan pullariin >D)

  ainiinja laske desut tästä kommentista desu XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...laskin jo kolkytyks desua desu desu no hyvä nyt niitä on 34 X'D

   Poista
  2. TOTTAKAI LAITOIN SEN DESUVIDEON! :D

   Toki Suilla on suuret älynlahjat! jep mullakin soi kyllä desu maailman ääriin nyt...
   Kyllä minä tollaset pienet flickrit desun voimalla voitan! >:D

   Senkin desusieni. >____< ja juu tota koska Sui ei ole vielä tavannut Souseisekia täällä niin se taitaa tosiaan arvostaa ainoastaan Azua.

   Suiseiseki kiittää synttärionnitteluista ihan vaan koska ne on Azulta koska muilta en uskois et se vastaanottais niitä. :)

   kiitos. :)

   ja tota kiitti taas kannustuksesta. Desusta on kyllä avuksi ja totah totah jos kerran laskit ne ite niin miks pyysit laskemaan? :'D Okei okei ole nyt sit tyytyväinen 34 desus kanssa. :)

   Poista
 2. Onnea Suille :) En pannut tuota videota johtuen ihan siitä että iskä on tossa vieressä enkä halua alkaa selittämääm mitään x)

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäriä Suiseiseki! :D Niin ne vuodet vaan vierii nukkeillessa. ;)

  VastaaPoista
 4. Valitan myöhäisiä onnitteluja. D-: Valitettavasti musiikit ei toimii iPadilla. Mä olisin niin halunnu kuulla ton desuvideon. XD Voitko vaikka laittaa sen nimen, niin meen kuuntelemaan sen? Myöhäiset onnittelut vielä kaikilta nel- *laskee uudestaan* viideltä nukelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs mitään ja Suin puolesta kiitän ja onhan vielä Suin synttärit. :) se videl löytyy kun kirjotat youtube-hakuun 'suiseiseki desu' ja se on joku DesUltimate death combo ja sit siin on vitosella alkava numero kuinka monta desua siinä on... joo sori en tiiä miten se laitetaan sillee et sen voi kattoo kännykällä/tabletilla. :')

   Poista