torstai 12. kesäkuuta 2014

Himeka ja vaatteiden sovitus

Moi taas. :'D Hehe tähän postausväliin ei sitten saa tottua, päätin nyt kuitenkin postata kun Himekan mekotkin saapuivat. :)

Nämä kuvat ovat sitten vähän pikaräpsyjä, anteeksi. :'D Ja Himekaa on varmaan vaikein kuvata nukeistani, sen ihonväri on vähän hankala kun menee helposti harmaasta vihreään, punaiseen, oranssiin, keltaiseen ja vaikka mihin. :') No juu mutta tässä kuvat mekoista vielä paketeissaan: (koska pakettikuvat = <3)


Dresses for Himeka

Dresses for Himeka

En tiennyt, että mukana tulee parit sukatkin. :'D Ne ovat blythelle niin ne ovat Himekalle aika isot (tosin näyttää aika söötiltä kyllä. :'D) ja Lucialle muutenvaan hassut. Suiseisekille en ole edes kokeillut. :') Muista mekoista on kuva Himekan päällä paitsi tuosta sinisestä, koska en saanut siitä siedettäviä kuvia. x'D Ja muutenkin, vaikka se on ehkä suosikkini, se ei ole yhtään Himekan väriä, niin en tule varmaan käyttämään sitä hirveästi. Mutta joskus varmaan tulee kyllä sille käyttäjä, että se nyt on tosi söpö. (kokeilin sitä muuten Lucialle, värilleen hyvä mutta hehe. :'D jää kyllä niin lyhyeksi että...) Beige ja punainen mekko menevät parhaiten väriltään Himelle ja vaaleanpunainen mekko on ihana niiden raidallisten sukkisten kanssa. :)


Himeka - Dal Ra Muw
Beige mekko ja pilkkusukat. Kaikki vaatteet ovat vähän reiluja Himelle, mutta se kyllä sopii Himekalle se pieni isous mielestäni. :D

Himeka - Dal Ra Muw
Vaaleanpunainen mekko ja raitasukkikset. Sopivat niin hyvin yhteen! :3

Himeka - Dal Ra Muw
Ja sitten punainen mekko ja kukkasukat. (plus tuo vanha neulejutska tietty. :'D)

Olen kyllä tyytyväinen vaatteisiin. :3 Mietin jonkin aikaa, mitä pukisin Himelle päälle nyt ja päätin ottaa beigen mekon ja stock-sukkikset ja stock-kengät. Otin pari pikaräpsyä pihalla sitten. :)


Himeka - Dal Ra Muw
Himeka joutui kasviston varjoon ja muuttui vihreäksi. :'D Iho-ongelmat.

Himeka - Dal Ra Muw

Himeka - Dal Ra Muw

Himeka's shoes
Ette pääse näistä ikinä eroon. MUAHHAHAHHAAA >:D (niin mitä...?)

Himeka - Dal Ra Muw
Ettekä näistä liioin.

Himeka - Dal Ra Muw
Himeka vauvakeinussa on jotenkin ironista... :'D

Himeka - Dal Ra Muw

Himeka - Dal Ra Muw

Himeka - Dal Ra Muw
Ja sitten vilau- siis vilkutuskuvaan päättäminen. :) (arvatkaa pystynkö lukemaan enää puussaistumiskuvaa tai vilkutuskuvaa oikein?)

Ja eräs hyvin random huomautus. Kukuin Concordiassa lauletaan yhdessä kohtaa selvästi tanssilattia tai kassilattia. En ole ihan varma kumpi. Tässä teille linkki. Kuunnelkaa pari sekuntia, se alkaa siitä kohdasta ja kertokaa olenko vain hullu. xD (siis ne ihme taustaäänet)

Tämän postauksen tekeminen oli muuten aika tuskaisaa, koska tietokone toimi tavallistakin hitaammin, ja se on jo aika hitaasti... No juu mutta näihin sanoihin taas, näkemisiin ensipostauksessa (joka tuskin on lauantaina sentään vielä... :'D)

moikkatimoi

8 kommenttia:

  1. Himeka näyttää niin suloiselta tuossa mekossa! Neiti sai ihania vaatteita :3

    dolls-made-of-dreams.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Wow, aivan iihania vaatteita neitosilla > u <
    Himeka on aivan ihana näissä kuvissa nawws ♥

    VastaaPoista
  3. Psht Himestä tuli heti 586 krt suloisempi kuin aikaisemmin kun sai omaa vaatetta päälle... Taidan joutuu lisämään senkin absolute favourite doll listalleni sinne Lussen eli Lucin perään ://// mikseimunkindalitvoiollatollasia

    Noeivaa, se on kovin kawaiii (ja desu koska kaikki vihaa noita sanoja ja Suiseiseki mua pah tein randomin "mikä-Rozen-Maiden-olisit" luonnetestin ja sain tulokseks Suiseisekin XDXD köh muistutanko tosiaa sitä luonteellisesti? Ja liittypä Himeen)

    kappas ylipitkien sulkeiden paluu... Nomut Himeka ah saanko kuolla sillekin? Paitsi et en kysy lupia vaan kuolen. Ja noi etsymekot on tosiaa ylisöpöjä. Ja noi kuvat on ylisöpöjä. Ja Himeka on ylisöpö. Innostuinko sanasta ylisöpö.

    XD ei sitten ollu kanssa ihan pakko kipittää kuuntelee Concordiaa heti ku luin ton :"D ja joko sä oot hullu tai mä jälkeenjäänyt (veikkaan vahvasti jälkimmäistä...) koska en huomannu sitä missää kohtaa vaikka kuuntelin koko kappaleen kolmesti? :o

    ja mulla oli joku hieno Rozen Maiden-pakkohuumori tähän mutta UNOHDIN SEN

    terveisin eräs joka on liian laiska mennäkseen koneelle ja kirjautuakseen sisään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha on totta että se Hime kyllä söpösty kun tuli vähän tyttömäisempää päälle. :') Hei munki pitäis varmaa tehdä sellanen testi... :D Siis laitoin sen linkin siihen kohtaan missä se tulee (ainakin luulin laittaneeni) mutta siinä about 4:20 kohalla pitäis olla. Taisit oon vaa hullu oikeesti, mitä en kyllä ihmettelis. Koska eilen illalla kuuntelin sitä ja olin sitä mieltä että hetkinen sanoks noi taustakuorot just tanssilattia? :'D

      Ainii ja yks juttu viel mitä mietin, että pystyyköhän sun puhelimeen lataamaan whatsappia, koska sua ois niin kiva spämmiä siellä. :'D

      Ai ja kiitti kommentista (meinaa aina unohtua... hehe :D) ja juu kirjautuminen on aiks yliarvostettua ja raskasta. Siksi kaikkialla paitsi nettikaupoissa mulla on päällä automaattikirjautuminen joka laitteella. :)

      Poista
    2. No nythän mä sen sieltä löysin kiitos tarkempien ohjeiden x) olin itse asias tainnu joskus iteki huomata mut meni vaa ohi korvien. Heh. Ja tanssilattia se kyl ilmiselvästi oli XD

      heh sellaset testit on parhautta, ootin vastausteni perusteel jotain Kanariaa tyyliin tai Hina Ichigoa (koska retardius) mutta olinki Suiseiseki x"D (...herää kysymys eikö Sui sitten oo yhtään retardi khöhmitä)

      Ei valitettavasti koska tää on joku laaduton näppäimistönokia vuodelta kivi ja keppi mutta koska tää puolikuoli tossa joku aika sitten niin olen hankkimassa uutta lähipäivinä :d (ja koska suakin olis mahtava spämmiä, niin kerro millaseen kännyyn sais koska olen aika surkea täntyylisissä jutuissa ehehe.)

      Poista
    3. Hienoa! :"D tanssilattia... (y) Lol tein parikin testiä ja Sui se sieltä mullekin tuli... En tiiä pitäskö olla ilonen vai... :''D

      Ahaa, okei totah no en oikee osaa sillee sanoo, riippuu minkä hintasta haet, mutta kalliimmista nyt tietty iphoneen. Sellasiin kännyihin ainaki kaikkiin varmaan missä on applestore tai google play kauppa. Jos jotain halvempaa niin käsittääkseni joitain samsung galaxy malleja saa ihan hyviin hintoihin. Voithan kysyä sitten kännykkäkaupassa? :3 Ilmoittele sitten jos saat sen. >:D (haluaa päästä spämmimään - kaikki muut on jo ihan kuollu mun spämmeihin, uudet uhrit on parhautta)

      Poista
    4. Me Suiseisekit <3 XD eikunsiistähmit

      kiitos infontapaisesta nimimerkillä tuli just tosi tyhmä olo kun kyselen ihan fiksuimpia asioita näin välillä. Ilmoittelen absolutely koska spämmi on parasta ikinä varmaan varsinkin jos on joku jolle voi spämmätä randomia ja outoa rm-läppää ilman että se on ihan "ei, älä, pyydän, SÄÄSTÄ MUA" jotenjoten XDXD

      Poista