Himeka

Himeka - Dal Ra Muw

Malli: Dal Ra Muw (Steampunk series)
Tilauspäivä: 02.02.2014
Saapumispäivä: 10.02.2014
Peruukki: Cancanilta väriä chocobrown
Silmät: Stock
Keho: 23 cm white obitsuhybridi
Muuta: Kolmas nukkeni, eka dalini ja 2000kpl limited


~~~

Nimi: Himeka "Hime"
Pitää: toiminnasta, mukavuudesta, lapsellisista asioista (vaikkei myönnä sitä), lentämisestä
Ei pidä: siitä, että on lyhyt, tylsyydestä
Luonne: Himeka vihaa tylsyyttä ja haluaa aina olla tekemässä jotain. Hän on hieman uhkarohkea ja hänen pitkäaikainen unelmansa on lentäminen. Himeka inhoaa myös sitä, että on lyhyt ja nukkeperheeni pienin ja sitä, kun häntä muistutetaan siitä. Yrittää esittää vanhempaa kuin on, vaikka tosiasiassa pitääkin lapsellisista asioista ja pitää erästä pehmoleluaan mukana melkein kaikenaikaa. Himeka on usein hyväntuulinen ja mikäli heittäytyy liian hyväntuuliseksi, saattaa olla huolimaton, mutta kömpelö Himeka ei missään tapauksessa ole. Himekassa on tiettyä vakavuutta, ja tosiasiassa ottaa joitain asioita vähän turhankin vakavasti, ja vaikka hyväntuulinen perusluonteeltaan onkin, niin stressaa ja ottaa liian vakavasti joitain asioita. Himeka pitää seurasta ja seurassa onkin hyvää seuraa ja hänestä on helppo pitää. Vaikka onkin nukeistani nuorin, on silti henkiseltä tasoltaan tietyissä asioissa Suiseisekia ja Luciaa korkeammalla. Himekalla on hyvä päättelykyky ja viisautta ei myöskään puutu. Joskus Himeka saattaa olla vähän töykeä, jolloin hänen seurassaan ei niin hyvin viihdy, mutta siihen on useimmiten joku hyvä syy, mikä kannattaa kenties ottaa selville. Himekalla ei ole mitään voimakkaita pelkoja, vaikka saattaakin jotain pelottavaa elokuvaa säikähtää. Himeka on luonteeltaan varsin voimakas ja ei itke helposti, paitsi joskus ottaa juurikin esimerkiksi elokuvat liian vakavasti.


Himeka - Dal Ra Muw

Himekan oma esittely itsestään

Yhyy en halua katsoa tuota kuvaa koska silloin oli niin kuuma kun se otettiin ja kun katson sitä niin tulee kuuma... minä: mene nyt jo aiheeseen Himeka.  Just... arvasin, ettei se luota minuunkaan. :< Onneksi sain kirjoittaa jo vähäsen Lucian esittelyssä, mutta - minä: et saanut, vaan kirjoitit kyllä ihan omin lupinesi... Äh, enhän pysty kirjoittamaan kun tuo yksi häiritsee koko ajan. Suiseiseki, ymmärrän sinua täysin.

Mutta siis, minä olen Himeka ja olen pitkä. Oikeasti, miksi kaikki aina sanoo että olen muka pieni. :< Olen jo iso tyttö. Suiseiseki: aika iso, pidät tota pehmoakin koko ajan mukana desu... -Hä... Hiljaa, siis enpäs kun... eeh... :< Pois mun tekstistä Sui. D: Mutta siis. Olen kotoisin Japanista, kuten nimestäni voi päätellä. Lucia on siis aika ulkopuolinen, koska se on Espanjasta ja me muut Japanista. Mutta siis. Japanissa asuin isäni kanssa, eikä minulla muistaakseni ole sisaruksia. En ole aivan varma, koska jouduin pieneen onnettomuuteen Suomeen saapuessani, mikä on aiheuttanut tänne jäämiseni. Kyllähän minä täällä kestän, ei sillä, mutta olisi se kiva nähdä taas Japani. Ehkä pääsen sinne vielä joskus. Tykkään katsoa telkkaria, erityisesti pidän hyvistä animeista ja anime-elokuvista. Puella Magi Madoka Magica Rebellion Story on loistava elokuva, katsokaa kaikki. c:Suiseiseki: miten voit sanoa, kun et uskaltanut katsoa sitä silmät auki ja kädet poissa korvilta? Eh... Mitä sinä nyt taas... itse ramppasit vessassa koko leffan ajan! Sekö on rohkeaa!? Suiseiseki: no comments desu. Just. No juu, mutta minusta sitten lisää. Lempivärini on punainen, sekä myös liila. Pidän hiekkarannoista, hehe. :) Suiseiseki: mutta se ei osaa uida. Mit...?! Menisit nyt jo siitä... en sanonut pitäväni vedestä vaan rannasta, ei sillä että myöntäisin etten osaa uida...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti