Lucia

Lucia - Pullip Romantic Alice

Malli: Pullip Romantic Alice (Romantic Alice Series)

Avaamispäivä: 24.12.2013

Peruukki: Leekeltä, väri EveCream

Silmät: Stock

Keho: 27 cm Obitsu SBH-S White

Muuta: Toinen nukkeni, ensimmäinen oma hahmo

~~~


Nimi: Lucia "Luci"
Pitää: sinisestä, kesästä, auringosta, merestä, Espanjasta, mekoista, ystävistä
Ei pidä: ilkeilystä, ikävistä ihmisistä, tappeluista, huijaamisesta, pimeästä, tylsyydestä
Luonne: Lucian luonnetta parhaiten kuvaavia sanoja ovat ystävällinen, lempeä sekä sinisilmäinen. Lucia pitää ihmisten auttamisesta ja yrittää auttaa apua tarvitsevia. Hän on myös hieman kömpelö, jonka takia saattaa joskus auttaessaan tehdäkin asioita vain huonompaan suuntaan. Lucia on myös hyvin sinisilmäinen ja luottaa helposti keneen vaan ja häntä on helppo huijata. Lucia on joissain tapauksissa myös herkkä, ei yleensä suutu helposti, mutta inhoaa huijatuksi tulemista, jos luottaa henkilöön ja saattaa suuttuessaan olla silloin jopa pelottava. Välittää monesta ihmisestä ja näyttää sen myös, toisin kuin esimerkiksi Suiseiseki. Lucia muistuttaakin luonteeltaan hämmästyttävän paljon Suiseisekia, joka eroaa Luciasta niin, ettei näytä helposti oikeita tunteitaan. Lucia ei itke helposti, ja pääsee yleensä nopeasti yli negatiivisista tunteistaan ja esimerkiksi Himeka ei paljoa pidä, sillä Lucia saattaa heittäytyä ärsyttäväksikin. Lucia yrittää välttää asioista valittamista niin paljon kuin mahdollista, sillä tietää sen olevan erittäin ärsyttävää. Lucia ei pidä siitä, että hänet jätetään yksin tai että ei ole mitään tekemistä ja on tylsää, joten tässä tapauksessa Lucia on taas helppo huijata mukaansa.


Lucia - Pullip Romantic Alice

Lucian oma esittely itsestään

Heiii. ~ ♥ Minä olen Lucia ja asun täällä Helsingissä omistajani kanssa. En ole kyllä aina asunut Suomessa, vaan olen itseasiassa kotoisin Espanjasta. Siltikin olen ihan luonnonblondi! Olen soveltanut nimeäni hieman suomalaisempaan muotoon, ennen olin Lucía. Minulla on pikkusisko, mutta en tiedä missä hän on tällä hetkellä tai milloin saan taas tavata häntä tai saanko ollenkaan tai onko häntä edes enää apua voi mitä kaikkea hänelle on voinutkaan tapahtuaaaa.... D: Suiseiseki: Ylireagoit desu. He- hei! Tämä on minun tekstini, Lucia (onpas muuten hassua kirjoittaa Lucia kun se on minun nimeni! :3 mutta hän sanoi että käytä sitä nimeä :c) sanoi, että saan kirjoittaa ihan rauhassa. :oSuiseiseki: Niin, saat kirjoittaa chibiltä rauhassa. Arvaappas miksi tulin? Minäkin haluan sensuroimatonta tekstiä tänne desu. >:D Sinua chibi ei tarkkaile kuten minua. Mut.. Minun piti kertoa itsestäni. D: Himeka: Hihi. :D Hi- Himeka! Sinäkin olet täällä, mutta sinähän saat kirjoittaa seuraavalla kerralla! Himeka: Ei sitä tiedä jos se vartioi minuakin. Minäkin haluan sensuroimatonta tekstiä. Kenties ainutkertainen tilaisuus. Mitä... D: Mutta minun pitää nyt kirjoittaa itsestäni! Suiseiseki: Ei voi mitään. Mitäs olet niin kiltti ettet ala väkivaltaiseksi. >:D Mitä? En tietenkään, väkivalta ei ole milloinkaan oikea tapa ratkaista asioita! Jättäisittekö minut nyt rauhaan kirjoittamaan.

Jatkan siis. Minä pidän valosta ja kesästä! Siksi nyt on aivan ihanaa, on lämmintä ja kohta on kesä ja nyt jo tuntuu aivan kesältä! <3 Talvella on kylmää ja ei ollenkaan niin mukavaa... Mutta talvella Lucia otti minut mukaan Teneriffalle. Tuntui melkein kodilta siellä! Olen tosin manner-Espanjasta. Suiseiseki: ... ketään kiinnosta ihan tosi desu. Mitä? Mutta sellaisia asioita minun piti kertoa. Älä viitsi keskeyttää minua, se ei ole kivaa. :(Himeka: Hehe. :D Eikä tuokaan. D: Miksi Himekakin on mukana? Himeka: siksiii ~~ Tästä ei oikein tule mitään kun te kirjoittelette väliin. :/ Piti sanomani, että... ööh... menin ihan sekaisin. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti