Suigintou

Suigintou

Malli: Pullip Suigintou 2014 (Rozen Maiden Zurückspulen)
Tilauspäivä: 16.5.2014
Saapumispäivä: 3.7.2014
Peruukki: stock
Silmät: stock
Keho: stock (4)
Muuta: Ensimmäinen ennakkotilaamani nukke

~~~

Nimi: Suigintou
Pitää: mustasta, Rozenista, kiusoittelusta
Ei pidä: punaisista ruusuista, häviäimisestä, Shinkusta
Luonne: Suigintou vaikuttaa ulkoisesti erittäin kylmältä ja ilkikuriselta. Sellainen Suigintou kyllä onkin, hän on helposti haastamassa riitaa ja kiusoittelemassa ja ilkeilemässä muille, jonka takia saattaa joutua niin pienempiin kuin isompiinkin riitoihin ja tappeluihin (erityisesti Shinkun kanssa). Suigintou hyväksyi kohtalonsa taistella sisarnukkejaan vastaan Alice-pelissä heti, toisin kuin esimerkiksi Shinku. Suigintou inhoaa heikkoutta ja haluaa olla vahva Isän tapaamisen vuoksi. Suigintou ei oikein tule toimeen sisariensa kanssa, varsinkaan Shinkun, joilla erimielisyykset eivät ota loppuakseen. Kuitenkin, vaikka mieluummin selviää asioista yksin, todellisen vaaran uhatessa voi tehdä yhteistyötä muidenkin nukkien kanssa. Suigintou on luonteeltaan myös erittäin sarkastinen ja saattaa myös olla todella ärsyttävä, riippuen seurasta.  Voi myös vaikuttaa sadistiselta, jota joissain tilanteissa voi ollakin. Suigintou ei helposti kiinny kehenkään, mutta kun niin käy, Suigintou osaa olla todellakin välittävä, vaikka ei sitä suoraan näyttäisikään, sillä tuntee olonsa kiusalliseksi, mikäli osoittaa kiltteyden merkkejä. Suigintou valmistettiin Rozen Maideneista ensimmäisenä ja sen vuoksi kantaa kaikki ”Isänsä” Rozenin synnit, joka vastusti Jumalaa, jonka takia hänellä on merkkinä mekossaan kaksi ylösalaisin olevaa ristiä. Suigintou saattaa joskus vaikuttaa lapselliseltakin, tosin sitä hän ei kyllä oikeastaan ole, eikä mene mukaan esimerkiksi lapsellisiin kilpailuihin.
Muuta: Ensimmäinen Rozen Maiden nukke, jolla on keinotekoinen henki nimeltä Meimei. Suigintoun nimi tarkoittaa ”Elohopealamppua”. (katso/lue Rozen Maiden jos haluat lisätietoja)


Suigintou - Pullip Suigintou 2014

1 kommentti:

  1. Laita sinne että "ei pidä: joulukinkusta, kinkusta ja joulusta noin yleisestikin" ja "pitää: ankoista ja kanarialinnuista"

    Ankkapieni :***

    oon älykäs ikr but dis is simply too boooring

    VastaaPoista