Suiseiseki

Suiseiseki

Malli: Pullip Suiseiseki (Rozen Maiden Träumend)
Tilauspäivä: 31.05.2013
Saapumispäivä: 19.6.2013
Peruukki: Lutsilta, väri natural black
Silmät: stock
Keho: Stock (3) (kädet neloskropasta)
Muuta: Ensimmäinen nukkeni


~~~

Nimi: Suiseiseki "Sui"
Pitää: kasveista, pienempien kiusaamisesta, kastelukannustaan, suurimmasta osasta siskoistaan, Rozenista, shoujo mangasta
Ei pidä: yksinjäämisestä, taistelemisesta, krokotiileista, pelottavista asioista
Luonne: Suiseisekin luonteessa on monia erilaisia puolia. Suiseiseki osaa olla ujo, mutta tosiasiassa ei ole, vaan esittää vain. Suiseiseki on erittäin kovaääninen ja myös aika huonotapainen välillä ja vaikka hän inhoaakin vakavaa taistelua, Suiseisekin suosikkiajanvietettä on mm. pienempien kiusaaminen. Suiseiseki on aikamoinen valehtelija myös ja saattaa huijata esimerkiksi pienempiä uskomaan vaikka mitä. Suiseiseki ei ole kaikkein viisain, joten välillä voi käydä niin, että hän uskoo valheisiinsa itsekin. Suiseiseki esittää olevansa peloton eikä helposti säikäytettävissä, mutta todellisuudessa säikähtää vaikka mistä pikkuasioista ja pelästyy vaikka mitä. Vaikka Suiseiseki saattaa vaikuttaa siltä, ettei oikein välittäisi kenestäkään ja pitää heitä vain pilkkanaan, oikeasti hän luultavasti vain esittää ja oikeasti pitää monesta paljon. Eniten Suiseiseki pelkääkin yksinjäämistä. Suiseisekin on hankalaa näyttää tunteitaan muulloin kuin vaaran edessä ja silloinkaan ei välttämättä aina. Omasta mielestään Suiseiseki on erityisen viisas. Vaikka Suiseiseki voi vaikuttaa siltä, ettei ottaisi oikein mitään vakavasti, tositilanteessa hän kyllä ottaa. Vaikka esittääkin, ettei itkisi helposti, hän kyllä itkee aika helposti kuitenkin. Ja vaikka Suiseiseki voi vaikuttaa ei niin mukavalta, niin hänen seurassaan on kyllä varsin mahdollista viihtyä mikäli hänet oppii tuntemaan. Suiseiseki päättää lauseensa usein (tarpeettomasti) sanaan ”desu” ja kutsuu monia ”chibeiksi”.
Muuta: Suiseiseki on kolmas Rozen Maiden nukke ja toinen puutarhurikaksosista. Pystyy tuntemaan kasvien tarpeita ja avaamaan unien ovia. Suiseisekilla on keinotekoinen henki nimeltä Sui Dream. Suiseisekin nimi tarkoittaa ”Jadetähteä”. (katso/lue Rozen Maiden jos haluat lisätietoa)


Suiseiseki

Suiseisekin oma esittely itsestään

Olen tätä hetkeä odottanut, että saan viimein sanani maailmalle desu. >:D minä: no et nyt ihan maailmalle... HILJAA CHIBI! :< Annoit minulle näppäimistön joten häivyppäs siitä nyt hetkeksi kukaan ei kaipaa sinua täällä. minä: chibi sanot sinä... Multa menee hermot jos olet koko ajan siinä häiritsemässä desu. :< Huijasit, sanoit että saan ihan rauhassa kirjottaa desu! D:

Toi chibi antoi siis sellaisen tehtävän, että voisin kertoa itsestäni tässä desu. Se otti muuten minusta hyvin epäedustavan kuvan ja eihän se oikein osaakaan mitään, olisi vain antanut minun ottaa sen kuvan kun olen kuitenkin sata kertaa taitavampi kaikessa. Ainiin piti kertoa itsestään desu... No joo, olen siis kolmas Rozen Maiden-nukke ja oikeastaan minulle on epäselvää mitä teen täällä aivottomien kodissa desu. Minun kuuluisi olla viisaiden kanssa, kuten esimerkiksi kaksoseni Souseisekin, josta ilkeä omistajani on sanonut, että ei tule hankkimaan häntä tänne. :< Chibi-Ichigonkin seura meinaisi kelvata paremmin, sitä on sentään kiva kiusata. (Okei Luciaa on aika hauska se on niin hölmö desu. :>) Ja jos ihmettelette kumpaa Luciaa tarkoitan, niin tota mun kokoista. Jos puhun tuosta tyhmeliinistä joka on ottanut nimimerkikseen saman kuin nukkensa nimi, niin puhun luultavasti ääliöstä, idiootista, chibistä tai jostain muusta desu. minä: kiitti vaan. Ja taasko se palasi desu. .__________. jättäisi nyt edes hetkeksi rauhaan. No muttas. Täällä on siis typerää väkeä, Chibi-Hime on ihan ok seuraa välillä mutta joskus sekin on tosi ärsyttävä desu. Sitten kun se tyhmä ihminen koskee minuun niin tukka lähtee irti ja menee sotkuun ja kaikkea, eikös se voisi vain jättää rauhaan desu? No eeeei kun aina pitää hiplata. >___< Olen ollut täällä jo kohta vuoden ja vuosi on ollut kamalaa aikaa. D:minä: just... oot kuitenkin viihtynyt. NYT OLET HILJAA SIELLÄ DESU! Niin no joo. Siis. Voisin taas vaihteeksi kertoa itsestäni desu. Olen siis puutarhuri yhdessä kaksoseni kanssa ja tärkeimmät esineet minulle ovat kastelukannu ja avain. On järkyttävää, että se tyhmä ei melkein ikinä ota niitä mihinkään desu. D: Viimeksikin kun olin jossain... mikä se oli joku matti? No sellainen kuitenkin missä oli monta chibi-ihmistä (yksi katteli ja kuvasi mun aluspöksyjä, mulle jäi traumat, ei ikinä enää desu D: minä: huomenna...) ja sitten muita nukkeja joista hyvin vähästä oli mitään järjellistä seuraa. Oli siellä yksi fiksu nukke, joka muistutti Souseisekiä, tosin muut olivatkin sitten melkeimpä toinen toistaan tyhmempiä. minä: Suiseiseki kukaan ei kohta jaksa edes lukea tätä joten lopeta jo... ... desu D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti